🚨 Z důvodu odstávky elektřiny máme v pátek 26.4. zavřeno. 🚨

AirPods Max 2 jsou v nedohlednu. Apple představí nové barvy

AirPods Max 2 se možná vůbec nedočkáme. Velká Apple sluchátka jsou sice designovým skvostem, ale zvukově ani cenově moc nevynikají. Čekají se ale nové barevné varianty.

Apple na druhé generaci AirPods Max nepracuje. Oproti tomu to ale vypadá na uvedení nových barevných variant. Společně s touto zprávou se spekuluje také o 3. generaci AirPods a 2. generaci AirPods Pro. Všechny tyto informace sdílel Mark Gurman ze serveru Bloomberg.

AirPods Max 2 se zatím neplánují

Posledními sluchátky AirPods, která Apple ukázal, byla právě Max. V prosinci loňského roku se vytasila kalifornská společnost s velkými náušníky s cenou 16 500 Kč. Kdekdo naříkal, že teď už opravdu americká společnost přestřelila. U audiofilů si Apple opravdu asi úplně nešplhnul a cílí spíše na Apple pozitivní jedince, kteří nemají hluboko do kapsy. Co se týče materiálů, tak v podstatě není co kritizovat. Dokonce se zdálo, že sluchátka jsou i tak velmi žádaná a teprve nedávno Apple dohnal poptávku svou nabídkou. Nyní ale nepracuje na 2. generaci AirPods Max. Čekat ale můžeme brzy nové barevné varianty.

AirPods Max jsou v současné době k dispozici v barvách: vesmírně šedá, stříbrná, zelená, blantkytně modrá a růžová. Vyměnitelné náušníky ale dovolují různé kombinace, protože připojit můžete libovolnou barvu. Před uvedením AirPods Max dokonce Gurman uvedl, že Apple také plánuje vyměnitelný hlavový most. Ten by se dal kombinovat podobně jako náušníky. Z této myšlenky ale nakonec sešlo.

Sluchátka jako ze zlata

AirPods Max, která byla uvedena na trh v prosinci 2020, stojí tolik, jako by byla ze zlata. Své kupce si ale evidentně najdou. Jedná se o špičkově zpracovaná sluchátka, která nabízejí Apple funkce. Můžete je tak párovat stejně rychle jako ostatní AirPods, mají v sobě zabudovaný čip H1 a poskytují potlačení okolního hluku. Také můžete využít transparentní režim a naopak pustit zvuk dovnitř sluchátek. Jako ostatní Apple produkty jsou dohledatelné v aplikaci Najít a zvuk vylepšuje adaptivní ekvalizér.

Zdroj: Macrumors